resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1771
    acikcasi dun tarihli dortmund macinda ilk kez duzgun kadro kurdu. cok begendim kadroyu hatta selcuk disinda yekta olsaydi tam begenebilirdim. yada olcan. ama bu kez olcan ve brumayi oynatmamasi bile makuldu. cunku bu kez londradaki gibi en azindan gol arayalim maci bile degildi. o derece kapanmak lazimdi ve kapandik. iyi kotu maci tuttuk ve birkac ciliz atak dahi yaptik sayilir. olmadişindaken de buydu. westfallende oynuyosan haddini bileceksin. galatasaray gecen gun bir entrymde bahsettigim o dogru oyunu ilk kez oynuyor gibiydi. ama aptalca bi gol yedik. eminim otuz iki takim arasinda boyle amelece o golu yicek baska takim da yoktur da neyse. herneyse ofsayt kokan o golu yemesek belki dr doksan dakikaya yayabilirdik canakkale gecilmezi. ama olmadi yedik.

    ikinci golde ise taraftarlarimizin zeka eksikliklerine kufretmek istiyorum. oyunu bir şekilde goturuyorken, konsantrasyonu dusme ihtimali daha yuksek olan senin oyuncularinken neden sahaya mesale atmak. neden oyunu sogutmak. o soguyan oyunun basladigi anda yedik golu. sonra itele kakala derken attik bi tane. ve ilk kez aslinda puan alabilecegimizi dusundum. hatta oyuna dogru dokunulabilse belki uc puan bile alinabilirdi. dortmund acikcasi savunmada guvensiz. ama bizim sneijder dusinda topu kaleye gonderecek adamimiz yok. dzemaili yayda bombos vurmuyor kaleye. vursa belki gol olacak belki kaleciden sekicek ama vurmuyoruz anasini satiyim.

    neyse selcuk yine aptalca bi kornerle topu rakibe verdi. donen top da hamitin hatasiyla gol oldu. mac da koptu.

    sene basindan beri tum maclari izledim ve galatasaray ilk kez mac içinde olmasi gerekenleri yapti. bu macta umut ve dort merkez ortasahayla oynamanin veya baltayla baslamanin bir mantigi var. ilk kez onbir konusunda kizmadim sana prandelli. ama...

    koskoca bir ama var burda. mac 2 1 oldugunda maci dondurmek icin gol atmamiz gerektiginde biz neden umut/burak ve hamit/yasin degisikligi yapariz. neden ya. dusunuyorum tek bir mantik yok. adamin vizyonu fakir. yani cift forvet yapmak yada olcan gibi sut tehditli yada bruma gibi hiz tehditli birini sokmak degil de eski takimina karsi hirsla oynasin diye yasini oynatmak nedir. yasin kim ki orda sahaya cikiyor olcan ve bruma varken. hele hele karambol olursa gol atabilecek tek adamimizi umutu cikarmak nedir. ve ortasahada selcuk ve cemailinin toplamindan cok is yapan hamiti cikarmak?

    adamin vizyonu fakir hayalleri fakir. gerideyken bir yada iki gol atman gerekirken bile sen tek forveti ciftleyemiyorsan yerin italya ortasira ekiplerinden biridir. galatasaray degil. biz barnebeuya cift forvet cikmis takimiz. simdi iki farkla gerideyken ikinci forveti sahaya cikaramayanlari haketmiyoruz.

    kendisi her macin ya basinda ya sonunda muhakkak siciyor. tam bir doksan dakika gormedik hic dogru baslayip bitirdigi. iste bu yuzden artik gonderilmeli. dakika seksende iki farkla gerideyken forvet sokarken hala forvet cikardigi icin. hala gol atmayi dusunmedigi icin.

    biseyleri zorlamanin alemi yok. 4 hafta icinde 4 kere 4 gol yiyen takimin adi galatasaray o-la-maz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın