resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1445
    bu adam olduğu sürece galatasaray futbol takımının defansı kevgir olmaktan kurtulamayacak. bu adam asker savunmacı değil bizzat savunmanın komutanı durumda. ne yanındakileri ne de önündekileri organize edebiliyor. geldiği günden beri defansımız delik deşik. buna laf ediyon semih'e laf etmiyorsun diyenler için semih komutan değil asker futbolcu. ona o yüzden bir komutan gibi yaklaşamam. zaten olamaz. komutan olduğu takım milli takım ve hali ortada.

    semih en iyi ne zaman oynadı? ujfalusi varken. bu çok önemli nokta. ujfalusi gerçek bir komutandı ve herkesi organize ediyordu? tecrübesiz semih onun emri altında adeta puyol performansı sergiliyordu.

    şimdi komutan chedjou oldu ve defansın hali ortada. açık alanda zaten berbat bir stoper olduğunu yazdık ama artık organize etmede de berbat bir stoperdir. stoperleri arasına atılan her top muslera'yla karşı karşıya kalıyor. bunda en büyük suç kendisinindir.

    bu adam gider ve yerine gerçek bir komutan gelir işte o zaman semih de iyi oynar. hatta koray bile. bu adamların gerçek komutana ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın