resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1770
    etkili kanat oyuncuları olan ve çok hızlı oynayan bir takımı orta sahaya bol adam doldurarak durdurabileceğini düşünen antika teknik adam. bu anlayış 90'larda kalmış olması gerekirdi ama bizim sinyor 20 yıl geriden geliyor.

    maç öncesi yine yazdık söyledik. o kanat oyuncularını durdurmak için biz de kanat oyuncularıyla oynamalı ve atak yapmalıyız. onları çıkarmayarak durdurmalıyız dedik. sonuç ne oldu? yine 4 yedik. ne değiişti?

    kimse bu maçta iyi oynadık filan demesin ağzına kürekle vururum. 3 pas yapamadık lan 3 pas. tek pozisyonumuz sneijder'in volesi o kadar. umut indirir sneijder yakalarsa orta sahayı geçebildik. ne kanatlardan ne geriden destek sıfır. bu mu iyi futbol?

    evet dortmund'u kendi sahasında yenmek çok zor ama onlara karşı oynanacak oyun beşiktaş'ın arsenal deplasmanındaki oyundur. rakip hızlı mı sen de hızlı olacaksın, rakip kanatlardan mı geliyor sen de kanatlardan geleceksin. beşiktaş oradan 1-0'lık yenilgiyle döndü ama başa baş oyun ortaya koydu, belki galip bile gelecekti. şimdi hangisi doğru ve iyi oyun sorarım?

    yönetim galatasaray'ı biraz olsun düşünüyor ve seviyorsa bu adamı ivedilikle göndermeli. hala söylüyorum bu adamın kaldığı her an 4. yıldızın elimizden kaçmasına vesile oluyor. tek o kaldı tutunacak.

    (bkz: 4 kasım 2014 borussia dortmund galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın