resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1766
    4 kasım 2014 borussia dortmund galatasaray maçında yasin öztekin'i oyuna alması, selçuk inan ve semih kaya'yı ilk 11 başlatması dışında bir suçu olmayan adamdır.

    mantıklı bir kadroyla sahaya çıktı. ama bugüne kadar hazırladığı takım bok gibi olunca sonuç yine aynı ve değişmeyecek. kendisi bu atılımları temmuz ayında yapmalıydı. burak yılmaz'dan tek forvet olmayacağını temmuz ayında görmeliydi. selçuk'un formsuzluğunu hâlâ görmüyor. 10 yaşındaki çocuğa sorsan selçuk'u oynatmaz.

    adam ilk defa sneijder'i forvet arkasına koydu, o da teee kasım ayında, dortmund deplasmanında. 2014 dünya kupasını izlemiş her insan sneijder'in forvet arkasında neler yaptığını görür.

    telles'i ve burak'ı kesmesi güzeldi. dortmund deplasmanına kalabalık orta saha ile çıkmak mantıklıydı. ilk yarı boyunca westfalen'de pozisyon vermedi. ama her şey için çok geç olduğunu düşünüyorum.

    bruma inadı da devam ediyor. babacan getirseydin o zaman italya'dan 19 yaşında bir geleceği olan bir oyuncu da oynatsaydın. bilmem kaç sene italya milli takımını çalıştırdın. her oyuncu elinden geçti ama bir tanesini tutup kolundan getiremedin. italyan orta sahası mantığıyla oynayacaksan bari oyuncularından 2 tanesi italyan olaydı. selçuk inan'dan pirlo olmayacak canısı. burak'tan da balotelli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın