2014-15 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4.Hafta Maçı
21:45
4 - 1
  • 108
    senelerdir bu kadar tepkisiz , umutsuz , umursuz bir avrupa maçını beklediğimi hiç hatırlamıyorum. maçı hayal ediyorum , ederken ürküp bırakıyor başka bir şey düşünüyorum. neydi bizi bu hale getiren? 2 senedir italyan olmalarına rağmen sıfır disiplin , italyan olmalarına rağmen hücumlu - hücümsuz sıfır defans organizasyonu ..
    nasıl umutlanabiliriz ? omuz omuza da ayakta kalamayan , arkası dönük top aldığında mustafa sarp tedirginliği yaşatan kaptanımız varken , ben koltuktan geri doğru kaçarken defans çizgisine bakmadan ofsayta düşen kralımız varken , avrupa seviyesinde 2.sınıf beklerimiz varken..

    evet , belki bu akşam berabere kalırız , belki (inşallah) kazanırız , ama ufukta ki ışığı göstermeyen bir takımımız var.. acil silkelenmeliyiz ama nasıl? kan değişikliğine ihtiyacımız var evet ama bu sneijder gibi ender güven veren futbolcu ile mi?
    sayın prandelli fatih terim'den kalan hızlı hücum varyasyonlarını deniyor fakat takımda hız ve güç yok . daha fazla topa hakim olmayı deneyemez miyiz?

    dualarımız bu akşamda aslanlarımızla, bu sene her maçta olduğu gibi başarı ivmesinin başlangıcı olarak görmek istiyoruz bu maçı , inşallah da olur .

    hadi cimbomum duygulandır bizi , kalp atışlarımızı hızlandır son dakikaları izleyemeyelim heyecandan.. ama en önemlisi özgüveninizi bize hissettirin . .
App Store'dan indirin Google Play'den alın