• 28
    https://twitter.com/...s/522741263200968705

    şu mehmet pişkin'in videosunu izledikten sonra bir takım korkular oluşmuştu bende, çevremde mehmet pişkin gibi yaşamaktan sıkılan, artık kendinde yaşam enerjisi bulamayan bir kaç insan vardı. mehmet pişkin'i izledikten sonra dedim ki, umarım bu video çok matah bir şey gibi sunulmaz ve kimseye örnek olmaz. videoyu izleyince cool hareketler, film sahnesi gibi konuşmalar falan duyuyorsunuz. çok rahat örnek olabilecek bir videoydu kendisinin bıraktığı.

    ve oldu, olmuş yani, ne desem bilmiyorum. hem de mehmet pişkin'in intiharından bir gün sonra olmuş. bu videoyu matahlaştıran, helal olsun çekmiş gitmiş diyen her kim varsa yaptığı yorumları bir kez daha düşünsün. intihar etmenin kabul edilebilecek bir tarafı yok, yapmayın etmeyin. beyaz yakalı intihar edince ne de güzel yücelttiler intiharı. olacak iş değil ya.

    eski entrylerine bakmayı yüreğim kaldırmadı. çünkü baba olduğunda neler yazdığını, nasıl sevindiğini görüp üzülmek istemiyorum. o kadar mutlu olduğu anlardan intihara kadar giden süreç bana korkunç geliyor, her şeyin bir anda ters düz olması gibi.

    mekanı cennet olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın