resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2439
    engin baytar ilk göze battığında gençlerbirliği'nde hırsı ve tekniği ile dikkat çekiyordu. daha sonra disiplinsiz hareketleri sonrası başkan cavcav gönderdi onu.

    daha sonra şenol güneş gibi adam yönetimi 20 olan bir hocanın elinde oyununu çok daha ileri taşıdı ve kanat oyuncusu özelliklerine orta sahanın ortası özelliklerini de kattı. daha sonra yine olay yine disiplinsiz işler sonucu fatih terim'in talebi ile yolu galatasaray'a düştü.

    hem fatih terim etkisi hem de bana kalırsa ilk yapılan sözleşmenin düşük ücretli ve kısa süreli olması sebebiyle kendini gerçekten verdi ve sağ kanada ilaç oldu. ancak malum süper kupa finalinden sonra engin kendini toparlayamadı. bunun birinci sebebi mental olarak zayıf bir oyuncu olması. bu mental zayıflık futboldan takımdan kopuşuna sebep oldu ve nihayet döndüğünde benden büyük göbeği vardı.

    bugün ise hem kiralık gittiği rize'de ettiği laflar hem ben tam demeçlerine hakim olmasam da bir tv programında ettiği laflar bir de üstüne yiğit gökoğlan ile çıkan vine görüntüleri artık bu takımda yeri olmadığını gösteriyor.

    rize'de de sadece 4 maç oynaması onun ayrıldıktan sonra anadolu takımlarında da forma bulmasını zorlaştırıyor belki balıkesir gibi lige yeni çıkıp ligin kalburüstü tecrübeli futbolcularını toplayan bir takıma transfer yapabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın