resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 6927
    kendisi hakkında 3 aydır peş peşe çıkan haberlerle ilgili baştan sona bir itibarsızlaştırma politikasından söz edemeyiz. kulüp ile sneijder arasında bir anlaşmazlık var ve medya da bunu gayet iyi kullanıyor. medya dışında bir kaynağa dayandıramayacağımız söylentileri bir kenara bırakalım. sneijder'in menejeri tarafından konuşulan bir konu var; sözleşme uzatma konusu.

    snejider ve menejeri ''dünya kupasında yarı final oynamış takımın 10 numarası'' olarak kulüple sözleşme yenilemek istedi. sneijder'in hali hazırda bizimle 2 senelik daha kontratı varken.. normalde bu gibi konular sözleşmenin son sezonunda konuşulur ancak sneijder yaşı itibariyle düşüşe geçme evresine girmiş bir futbolcu. bu yüzden performansı iyiyken alabileceği en yüksek ücret ile sözleşme yenilemek istiyor. daha önce inter'de el üstünde tutulurken bir anda istenmeyen oyuncu haline gelmesi de bu isteğinde büyük bir etken. doğal olarak kendini güvende hissetmek istiyor.

    fakat konunun çok uzadığı da aşikar. hali hazırda 2 senelik sözleşmemiz olan bir futbolcu ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

    kulübün durumu idare etme şekli ise tam bir rezalet. futbolcuyu oyalamak için ''yav he he sözleşme yeniliycez he'' gibi bir tavır takındılar resmen. bu çok yanlış. sneijder kırılsa da bozulsa da kulüp menfaatleri öne sürülerek kendisine daha net davranılması gerekirdi.

    özetle; kulüp ''çok yanlış'' yapıyor ama sneijder de ''çok doğru'' yapmıyor.

    takım içi gruplaşma, kaptanlık isteği ve kampa katılmak istememe durumlarını medya dışında bir kaynağa dayandıramadığım için dikkate almadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın