• 8456
    ırkçılığın ne olduğunu bilen moderatörlere sahip platform. ırkçı ögeler bulunan entry girildiği takdirde ilgili entry silinen, tekrarlanması halinde entry sahibi yazarın ceza aldığı platformdur aynı zamanda.

    sözlükteki kürt kardeşlerimin ve büyüklerimin anlamasını istediğim bir nokta var. pkk terör örgütüne edilen küfürler size edilmiyor. o örgüte çoğunluğu kürtlerden oluştuğu için küfür edilmiyor, şimdiye kadar yaptıkları hepimizin bildiği saldırılardan ötürü küfür ediliyor. arada örgütü tüm kürtler ile bir tutup küfreden olursa da cezasını alıyor. pkk terör örgütü yüzünden kürt halkının üzerine yapışan kötü imaj maalesef bir gerçek ancak bu kötü imajın düzelmesi için sizin de çaba göstermeniz gerekiyor. teröristlere edilen küfürleri kendinize ediliyormuş gibi algılamayın ve siz de terör örgütüne tepki gösterin.

    bir isteğim de terör örgütü ve sempatizanlarına haklı olarak küfreden yazarlara:
    lütfen küfrederken pkk ile bağlantısı olmayan kürt vatandaşlarımızı da düşünün ve kürt halkına ediliyor hissi uyandıracak küfürler etmeyin. terör örgütünde aktif olarak rol alan veya sempatizanı olanlar sadece kürtlerden oluşmuyor. lisede birlikte okuduğum bir arkadaşım pkk sempatizanı oldu çıktı ki kendisi doğma büyüme izmirli bir türktür. bunun gibi ne yazık ki pek çok örnek var.

    en çok ihtiyaç duyduğumuz şey birlik ve beraberlik şu sıralar. lütfen birazcık özen gösterelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın