resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1669
    öncelikle yabancı sınırından en çok ağlayan takımın en çok ağlayan hocasının bu kadar yetersiz türk oyuncular varken son iki maçta 4 ve 3 yabancıyla çıkmasına anlam veremiyorum. cidden bunu anlayan varsa bana yardımcı olsun çok merak ediyorum cevabını.

    keza bruma gibi bir oyuncunun 18e bile girememesi de ne kadar takık bir hoca olduğunu gösteriyor. resmen prandelli kalırsa bruma takımımızın en yetenekli 3 5 oyuncusundan biri 18e dahi giremeyecek. düşünün takımda bruma hatta sinan gümüş filan var yekta sol açık oynadı tüm maçı. tekrar ediyorum yekta 70 dakika sol açık oynadı. bir şey de yaptığı yok hani sahadan çıkacak ilk oyuncuyken hiç çıkmadı.

    diğer bir mesele de hoca geldiğinden beri ne 2 maç üst üste aynı 11le çıkıyor ne de çıkarttığı 11 ve formasyonlar kimsenin içine siniyor. bildiğin anlamsız forma adaletinin olmadığı kadrolar sahaya sürülüyor.

    bence büyük hocalarda olması gereken radikal kararlar alabilme ve yürekli olma gibi yetilerin kendisinde olmadığını da haftalardır berbat oynayan birkaç oyuncuyu sürekli oynatmaya devam etmesi ve sabriyi hemen 11'de başlatmasıyla gördük.

    daha çok söylenecek şey vardır ama gelirken gelebilecek en iyi hoca dediğim prandelli maalesef beni kendisiyle ilgili amansız bir umutsuzluğa itti. hatta ali sami yen'de daha kötü hoca gördüm mü diye düşünür oldum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın