resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1431
    31 ekim 2014 galatasaray kasımpaşa maçının son anlarında, durum 1-1 iken, 16 eylül 2014 galatasaray anderlecht maçında da yaptığı gibi (ki o maçta nirvana'ya ulaşmıştı) önce bir drippling serisiyle rakip takımın kapısını çalmıştır.

    tek başına, yoktan bir korner yaratmıştır. sonra sabri sarıoğlu'nun kornerden yaptığı ortaya, umut bulut ile birlikte kafa kardeşliği yapıp, rakip takımın kapısını kırmışlardır. yine iyi oynamadığımız bir maçta, kritik bir 3 puan almamızda önemli bir rol oynamıştır. gerçekten hücumda inanılmaz katkı veriyor chedjou. gol atıyor, efsane asistler yapıyor. oyunun tıkandığı anlarda, sorumluluk alıp direk skora etki ediyor.

    esas işi olan savunma yönünde ise zaman zaman dalgınlıkları devam ediyor. tabi burda takım savunmasında yaşadığımız sorunların da etkisi var. orta sahamız yeterince diri değil. ve bu nedenle semih kaya ve kendisi bazen zor durumlarda kalabiliyorlar. ve bu durumlar, her zaman iyi sonuçlanmıyor maalesef. ayrıca gollerimizden sonra girdiği eksantrik tripler ve karizmatik halleri, her zaman görülmeye değer doğrusu. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın