resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5831
    fizik olarak tam hazır olmamasına rağmen (net kilo almış), 31 ekim 2014 galatasaray kasımpaşa maçında gayet iyi oynayan futbolcumuz. hafif göbekli haliyle bile, özellikle de hücumda veysel sarı ve tarık çamdal'ın çok önünde bir futbolcu olduğunu herkese göstermiştir.

    zaten benim için "sabri orta yapamıyor" argümanı tedavülden kalkalı çok oldu. sabri'nin karakterini sevmeyebilirsin, ama verdiği mücadeleye, gösterdiği performansa biraz olsun saygı gösterebilirsiniz. yerine oynayan adamları da gördük. veysel sarı 10 sene daha futbol oynasa, hücumda sabri'nin verdiği katkıyı hiçbir zaman veremez. çünkü maalesef kendisinde o yetenekler yok. tarık çamdal'dan ise umudum var. kendisini geliştirebilir, daha iyi olma potansiyeli kesinlikle var. ama şu aktüel durumda, sabri (evet hafif kilo almış olsa bile) iki oyuncudan da daha faydalı olacak bir seviyede.

    sabri geçen sezonda da (2013-2014) iyi işler yaptı aslında. tabelaya her zaman yansımasa da, oyuna sonradan girdiği maçlarda genelde etkili oldu. sabri'nin hazırladığı, didier drogba ve burak yılmaz'ın bitiremediği pozisyonları hatırlıyorum. özellikle de sezonun son maçlarında gayet iyi oynadı. roberto mancini, kendisinden sağ bek, sol bek, sağ açık, sol açık olmak üzere birçok pozisyonda yararlandı. türkiye kupası'nı almamızda da, şampiyonlar ligi'ne gitmemizde de katkıları oldu sabri'nin. maçları izleyenler, bunları gördü. ama sabri'ye karşı ön yargınız varsa, bunları görmemezlikten gelebilirsiniz tabi. ayrıca 31 ekim 2014 galatasaray kasımpaşa maçının tribünlerinde olan taraftarlar da (yaklaşık 12 bin kişi), net olarak kendisini destekledi. dönüşünü olumlu karşıladığını gösterdi.

    velhasılkelam, dönmesine sevindim.
    inşallah! daha iyi günler bizi bekliyordur diyelim.

    sabri'yi eleştirme notu: her ne kadar sezon başında kampa götürülmese de, a takımla antremanlar yapmamış olsa da, fizik olarak daha iyi durumda olmalıydı kendisi. bu hali lokal lig'de idare etse bile, şampiyonlar ligi için yeterli değildir. acilen fizik olarak daha fit bir duruma gelmesi elzemdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın