• 160
    özellikle ilk yarıda takım olarak çok rezalet oynadığımız maç olmuştur. fifa oynayanlar bilir, manuel ayarlarda oynayayım deyip üst üste 3 pas yapamazsın, g.saray'ın ilk yarıdaki hali buydu.

    kasımpaşa da özellikle önde basarak galatasaray'ın zaten top yapamayan orta sahasını iyice bunalttı. kasımpaşa golü atıp öne geçince de ikinci yarıda bu skoru korumak için hafif hafif başladı yaslanmaya. özellikle 15-20dk lık bölümde kontrolü tamamen galatasaray'a bıraktılar, bu da onların mağlubiyet nedeni oldu bana göre.

    burak ise gol atmasına rağmen iki tane çok net gol pozisyonunu mahvetti, ilki arkada bomboş kalan sneijder varken yetişemeyeceği topa vurarak, ikincisi ise sneijderin ceza sahasına yerden kestiği topa ofsaytta olmasına ve topun arkasına düşmesine rağmen müdahale ederek ofsayt düdüğünü çaldırdı.

    galatasaray ite kaka top oynuyor, belli bir şablonu yok. rakibi hataya zorlayacak organizasyonu yok, bireysel çabalarla bir şeyleri yoktan var ediyor. bu her zaman böyle olmaz, olmuyor da zaten.

    işin kötüsü bunu düzeltecek müdahalelerin de ne olacağını kestiremiyoruz. devre arasına kadar mı sezon sonuna kadar mı böyle devam eder, bilemiyoruz.

    çok eleştiriyoruz, çok eleştiriliyor takım ama ligin hali ortada, maç fazlasıyla lider durumda galatasaray ve bu haftayı böyle kapatması da çok şaşırtıcı olmaz.

    maçın adamı; http://soruyorum.com.tr/sc/Q0zM
App Store'dan indirin Google Play'den alın