• 67
    bu maç için takımın çok erken kampa girmesiyle beraber hafta içinde yönetim değişikliği ile yeni yöneticilerle florya'nın ayrı bir havaya kavuşması,
    takımın eskilerinden olan sabri'nin takıma geri dönmesi, önümüzdeki maçlara daha umutla bakmamızı sağladı. kötü giden şeyler de var elbette. kulübün içinde yer alan ve maç günleri takımın hangi kadroyla sahaya çıkacağını basına sızdıran köstebek. oyuncularının ücretlerini düzenli ve zamanında alamaması. stadın çoğu maçta dolmuyor oluşu takımın maçlara daha çok konsantre olmasında bir engel teşkil ediyor.

    işte tüm bunları göz önüne aldığımızda tam olarak ne olacağı belli olmayan bir maçla karşı karşıya buluyoruz kendimizi. takımın artık kazanması gerektiği görüşü bizde hasıl olsa da. aslında takımın her an bu maçtan sonra kaosa sürükleneceği kuşkusu tüm bedenimizi kaplıyor.

    hocamız cesare prandelli konusunda çoğu kişi fikrini çoktan belli etmiş olsa da. bir umut takımın iyi yola gireceği beklentisi bizi daha hoca konusunda daha çok sabretmemize neden oluyor. inşallah bu maçı alalım ve şampiyonlar ligindeki maçımıza daha rahat kafayla ve daha konsantre çıkalım. çıkalım ki basında ve dış ortamlarda takımı yemeye çalışan kişi ve kurumlara karşı daha fazla malzeme vermeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın