• 55
    iyi niyetli olduğunu düşünmediğim yazar.

    #1585976; ilk önce şu şekilde bir entry girip; daha sonra şu şekilde bir #1586107 entry giren arkadaş kendisi.

    2. girdiği entry'de beni aşağıladığı için cevap verme hakkına sahip olduğumu düşündüm.

    2. atmış olduğu entry'deki gibi bir düşünceye sahip olan insan 1. atmış olduğu entry de ''fenerbahçe deplasmanında da aynısı yapılıyor, sizin zorunuza giden şeyler siyasi.'' şeklinde bir savunmaya girmez. bugün ''biji apo'' diye slogan atan yarın aynı şekilde asker taşlıyor. hani bizim götümüzde pireler uçuşurken sen yapmışsın ya askerliğini bilirsin.

    sayısız kürt arkadaşım var. sayısız zaza arkadaşım var. ama içlerinde ''biji apo'' diye slogan atanı yok. çaktın mı şimdi ? her şeyi siz biliyorsunuz zaten. biz salağız, hiç bir şey görmedik bilmiyoruz. pkk ile kürt'ün farkını bilmeyecek kadar salağız zaten. ona hiç girmiyorum.

    1 - öğretmeni, işçiyi, mühendisi, doktoru, askeri, kundaktaki bebeyi öldüren adamın sloganını atmak sence siyasi; bence değil. ''biji apo'' sloganı atanların neyin sempatizanı olduğunu anlayacak yaştayım. konya'da, adapazarı'nda, kayseri'de, niğde'de git gez bakalım kaç şehit anası var !

    2 - uzun adamın kankisi ben değildim en son. referandumda da ben değildim. çözüm süreci denilen şeyi de benle yapmıyor. uzun adam milyonları götürürken ben ağzımı açtım, bazıları sustu. seçimleri de biliyoruz. sırrı abimizin istanbul belediye başkan adaylığını da biliyoruz. ne güzel uyumuşuz harbiden. kürt vatandaşların çoğunun oyunun akp ve bdp'ye gittiğini biz bilmiyoruz zaten. yeri gelince desteğin ağa babasını uzun adama ver. yeri gelince deki ''uzun adam ışid'i besliyor.'', ''uzun adam suriye ile savaş istiyor.'', ''uzun adam milyonları götürdü.'' ne güzel valla. oyunu uzun adama ver ondan sonra gel ağla. bizi uyutuyormuş bide. tövbe yarabbim.

    3- cumhuriyet'i kutlayan kürt vatandaşların oranını versene bana. kaç ? çoğu benim cumhuriyetimi ve atamı istemiyor iken ben neden saygı duymak zorundayım acaba ? o, atamın büstünü yakınca, özgürlükçü sosyalist halkların savunucusu muhteşem gerilla oluyor. ben neden ''biji apo'' sloganı atanı kınadığım için faşist oluyorum ?

    4 - ''senin vatanina uc kurus katkin yokken her ay butun ailenin odemedigi kadar dunya vergi oduyorum ben neyin elektrik faturasindan bahsediyorsun?''

    şu cümleyi kuran insanla tartışma gereği duymazdım da işte direk bana laf atınca dayanamadım. benim bütün ailemin ne ödeyip ödemediğini sorgulamak senin haddin değil. karşındakine saygın olmadığı buradan belli zaten. allah'a çok şükür gırtlağımızdan bir gram kul hakkı geçmedi ailemin. bak aşağıda kul hakkı raporu var. öde hadi madem çok zenginsin ve görgülü(!)sün.

    http://i.hizliresim.com/02VdzV.jpg
    http://www.tedas.gov.tr/...aaliyet%20raporu.pdf

    sayfa 35.

    mesela şırnak'ın %78.6'sı kaçak elektrik kullanıyormuş. mardin'in %76'sı. diyarbakır'ın %73'3'ü. hakkari'nin %70.9'u. çok azmış ya. vallahi. artık ödediğin vergi bunların hepsini kapatır.

    konya'da adapazarı'da makarna için bekleyen fakirler, mitinglere götürülenler kürt değil zaten. haklısın. onlar elektrik faturalarını ödüyor.

    5 - sen atatürk'ü sevmiyorsun ya hani ve sevmediğin için hoş karşılanmayı bekliyorsun ya; bende kaçak elektrik kullananları sevmiyorum. kapiş ? sen atatürk'ü sevmek zorunda değilsen bende bu adamları sevmek zorunda değilim. hele sana saygı duyma zorunluluğum hiç yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın