resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6008
    mevcut kötü performansına rağmen aşırı derecede yüklenildiğini düşündüğüm oyuncumuz. tamam kabul, kötü, berbat hatta rezil oynuyor zaman zaman. ancak ben selçuk'un karakter olarak öyle yeniçeri gibi sıfatlarla anılmasını doğru bulmuyorum. kendisi gerçekten dibe vurmuş galatasaray'ı yukarı çıkarırken elini taşın altına koyanların başında geliyor.

    performansının eleştirilmesi doğru ama hainlik, yeniçerilik gibi sıfatlar yakışmıyor bize. hele burak yılmaz yetersiziyle aynı kefeye konulması da yanlış bana göre.

    maaş konusu da sürekli diller de pelesenk, şu kadar söyleyeyim; şuanda takımın tek sorunu oymuş gibi affedilen sabri sarıoğlu'nun 11 yıldır kulüpten hak etmeden aldığı paraları düşünün bence. ısrarla sürekli uzatılan kontratlarını da.

    selçuk'un sırf 2011-2012 sezonu performansı sabri'nin 11 yıllık kariyerinden daha etkilidir galatasaray'da. insan üzülüyor cidden xelçuk diyorduk, efsane oynuyor diyorduk bu duruma gelmesi.. umarım toparlar.

    tekrar söylüyorum; dibe vurduktan sonra galatasaray'ı şaha kaldıranların en başında geliyor selçuk. burak yılmaz gibi hazır takıma gelip üstüne 2 senedir şımarıklık yapmıyor, bunları da düşünelim, ona göre davranalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın