• 8443
    iş bu entry bugün sözlükte yaşanan rezalet üzerine yazılmıştır.

    vira!

    otuzlu yaşların ortasındayım vesselam çok şey yaşadım bu hayatta çok şey gördüm. bursa'da yavuz selim isimli bir mahallede caferi bir kafkas ailesinin çocuğu olarak büyüdüm. yavuz selim mahallesini bilen bilir bilmeyen açsın internetten araştırsın.

    çok afedersiniz ama benim ülkemde eğer benim marşımı ıslıklıyorsan ve hatta bu ıslıklamayı savunuyorsan kusura bakma kardeşim al pasaportunu buyur çok beğendiğin hayalini kurduğun yere git. git de gör ebenin örekesini çok afedersin. ben o gencecik fidanların toprağa düştüğü kahpece şehit edildiği yüksekova denilen yerde yaptım askerliğimi. hem de yardıra yardıra yaptım afedersin gece gündüz demeden vatandaşım rahat uyusun diye gözümü kırpmadım. mamafih şimdi görüyorum da istiklal marşımızı ıslıklamayı bile savunanlar olmuş pes!

    bak güzel kardeşim eğer sen bir milletin değerine böyle saygısızlık ediyorsan çok afedersin o millet seni öpse ses çıkaramazsın. kimse kusura bakmasın cizrespor artık bu millet tarafından mimlendi geçmiş olsun. kendi hatalarının kurbanı olacaklar eğer biraz olsun bu milleti biliyorsam bu böyle olacak. keza onların da istedikleri bu her zaman olduğu gibi mağduru oynamak.

    haberleri seyrettiniz mi canlar? bugün 29 ekim, bugün peşmerge adı altında kobani'ye * destek adı altında teröristler yasal olarak sınırımıza girdi amk. şu memlekette en büyük hainler sıralamasına bakarsan en başa devleti yazmak lazım. mamafih gazi paşa'nın da belirttiği gibi biz gafili de haini de çok bir milletiz. para için yapmayacağımız şey yoktur.

    sizin savunduğunuz adamların tek derdi nedir biliyormusunuz ağalık düzenlerinin bozulması ve ayrıcalıklarını kaybetmek. sizin o süper adam dediğiniz selo, hasip bu adamlar hep ağadır bilmem kaç köyün ağasıdır. eğer orada ki canım halk akıllanırsa bunların yaptıkları pislik düzenin farkına varırsa güçlerini ellerinden alacaktır tek korkuları bu o tereslerin. şurada o şahısları savunanların acaba kaçı yaz tatili hariç o memleketlerde bulundu çok merak ediyorum? bilmediğiniz yerler için sıcak yataklarınızdan ya da koltuklarınızdan atıp tutmanız çok kolay sizleri oraya koysam en fazla 1 sene yaşayabilirsiniz sonrası malum zaten.

    siz siz olun asla ekmeğini, suyunu yiyip içtiğiniz, okullarında okuduğunuz memleketinize bu tarz hasmane yaklaşımlarla yaklaşmayın. unutmayın bu dünya yuvarlaktır ve hiç bir hesabın açık kalmadığı bir dünyadır.

    velhasılı kelam bugün bu sözlükte olmaktan utandım açıkçası. bundan sonra arada sırada yazarsam yazarım. bana ulaşmak isteyen zaten bir şekilde ulaşır. özel mesajlarınıza muhakkak geri dönerim.

    vesselam!

    dip not olarak şunu ekleyeyim istiklal marşını her duyduğumda ayağa kalkar elimi kalbimin üzerine götürürüm bunu beni tanıyan herkes bilir yalansa yalan desinler. gözlerinizden öperim.!
App Store'dan indirin Google Play'den alın