resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6152
    kazandigi ikinci sampiyonluktan sonra yeniledigi yonetimle 2 transfer donemi geciren baskan. bu donemde bonservis odenen oyuncular su sekilde:

    bruma - 10 milyon euro
    chedjou - 6.3 milyon euro
    telles - 6.15 milyon euro
    tarik - 4.75 milyon euro
    olcan - 4 milyon euro
    hajrovic - 3.5 milyon euro
    salih - 2.75 milyon euro
    yasin - 2.5 milyon euro
    koray - 2.5 milyon euro
    dzemaili - 2.35 milyon euro
    ontivero - 2 milyon euro
    oguzhan - 750 bin euro
    veysel - 700 bin euro
    umut g - 550 bin euro

    yaklasik 50 milyon euro ediyor beyler. ustune 40 kisiyi asan bir kadroyu ve bir cok oyuncuyla yapilan ucun sozlesmeleri ekleyin (1 milyon tl kazanan 3. kaleci eray gibi). ve bu surecte galatasaray futbol takimi malesef sadece ve sadece geriye gitti. bugun basketbol takiminda oyuncular odemelerini alamadiklari icin antremana cikmaz durumdalar. galatasaray gecen yil finansal fair play cezasi aldi, ve 2 sene sonrasi icin avrupa'ya gidemeyecegi konusuluyor.

    gercek sudur- unal aysal'in ilk yonetimi cok basarili olmustur. 2 sampiyonluk, oturmus bir kadro, sampiyonlar liginde ceyrek final.

    ancak aysal bu duzeni yikmistir. oncelikle yonetimi degistirmis ve ne denirse densin basarili olan terim'le baglari esnetmis, daha sonra terim'i kulube baglayamamis, yonetememis, ve takimi hizla ekonomik bir girdaba suruklemistir. bu anlamda 2. yonetimi adnan polat yonetimi derecesinde kotu bir performans gostermistir.

    en ama en kotusu de sezonun ortasinda apar topar kacmasi olmustur. galatasaray orf ve adetlerinde boyle bir tavir hic ama hic hos degildir, bir sorumluluk aldiysaniz kacip gitmezsiniz. galatasaray ekim ayinda secime gitmez beyler!

    galatasaray'a tam da eski gunlerine donecekken cok buyuk zarar vermistir unal aysal. ve basarilari kadar, ve belki de daha cok, hic hos olmayan gidis sekli ve giderken galatasaray'i biraktigi hal ve vaziyet ile hatirlanacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın