resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1599
    ip boynuna geçirilmiş ve altındaki tabure iteklenmeyi bekliyor haldeki olan hocamız. bundan kurtulması pek mümkün değil ama bazı olağanüstü şeyler olursa oradan kurtulabilir. hayat çok değişkenlere sahne oluyor. nedir mi bu olağanüstü şeyler?

    bugüne kadar sürekli deneyipte farklı sonuç almayı ümit ettiği şeylerden vazgeçmesidir. einstein ne demiş: aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir aptallık.

    üçlü orta saha olmuyor, olamaz da. kanatları sadece beklere teslim etmek olmuyor, olamaz da. bizim beklerimiz güçlü bekler değil. hem savunma yapıp hem de hücum edecek kapasitede olan bekler değil. bu yüzden hücum kanatlarına da birer adam koymak şart. burak tek forvet oynayamıyor, şu haliyle çift forvette oynayamayacak durumda. selçuk da aynı. ister 5'li ister 3'lü ortasahada şu haliyle selçuk'un yeri yok.

    bunları yaparsa kesin kurtulur demiyorum ama darağacından kurtulmak için bir çaba sarfetmiş olur. bakarsın aşı tutar ve kurtulur.

    olağanüstü şeyler yapmadığı vakit altındaki tabureye ne zaman tekme atılacak diye bekleyecektir. bu da onu rahat ettirmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın