resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 5790
    uzun uzun aciklayalim yine. siz demiyor musunuz bir teknik adamin oyunculari tanimasi uc ay surer diyen. e peki sabri ertesi sabah kovulduguna gore prandelli nasil bu kadar cabuk tanimis sabriyi? hadi prandelli cok cabuk takimi taniyan nester vuran biri diyelim, peki o nester neden selcuklara buraklara vurulmuyor. bi tek sabriyi mi tanimis, bi tek sabri mi yetersizmis?

    mancini rapor verdi desek adam son maca kadar sol bek dahil bir suru yerde oynatti bu adami. hatta gencler macinda son dakikada gol atan umuta asisti yine begenmediginiz ortalarin adami olan sabri acti. hem de sol ayagiyla. sabrinin burda gecirdigi daha kotu sezonlarda onbirden kesilmezken neredeyse en iyi katki verdigi sezondan sonra kesiliyorsa ve bu teknik direktor degisiminin sabahi oluyorsa bu kararin sebebinin yonetim oldugunu anlamamak keci inadindan başka bisey degildir.

    haa prandelli o gun neden yonetime peki olur dedi, onu sorgulamak lazim. yada bugun affetmenin bu tarz spekulasyonlara yol acacagini dusunup kabul etmemesi gerekirken neden hemen olur dedi onu konusabiliriz. ama bu adamin geldigi gun prandelli tarafindan gonderilmedigini kabul edelim artik.

    kadroda olup olmamasi gerektigi tartismasini da o boyuttan devam ettirelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın