resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1590
    görüldüğü kadarıyla kendisi ile yola devam ediyoruz. demek ki her maç bir final havasında geçecek. benim üzüldüğüm, halen kendisi ile yola devam edilmesini isteyenler var, beyler anlamıyor musunuz, bu adam otorite kuramadı, selçuk burak veysel umut gibi adamları kadrodışı bırakamadı, yabancı sınırından dem vurup 4 yabancıyla da maça çıktı, şampiyonlar liginde,ligde 18e almadığı adamları kullandı..ki düşünün henüz taktik-teknik bir eleştri,dizilim,oyuncu tercihi yanlışlarından bahsetmedim. ama prandelli en çok, bir avrupa maçı sonrası; bizim içimizi kanatarak, bizim hedefimiz lig, avrupa değil dediği için kovulmalı..

    bilsem ki, berbat oynayanları kadro dışı bırakıp, masaya taşaklarını koyacak, hayırdır sabriyi nasıl affedersiniz diyecek, o zaman belki derim, hani kalsa nasıl olur diye. ama hiç zannetmiyorum.

    neyse, şu anda halen kalsın diye arkadaşlar hethalde westfalen'de potansiyel 4+ farklı mağlubiyetten sonra, bizimle aynı kafaya gelecektir. aaa bir de unutmadan, geçen sene içerde kasımpaşa'ya 0-4 yenilmiştik.. daha önce olmuş bir şey, yine olmayacağının garantisi yok!

    allah sonumuzu hayretsin. unutmadan kasımpaşa maçında çok az insan olur, metronun hali-hava-passolig-takıma,hocaya tepki gibi nedenlerle. ama yine de ben orda olacağım. ne kadar eleştirsek,kızsak da siz de orda olmaya çalışın, bari ele güne karşı duruşumuz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın