• 503
    her şeyi doğru, prandelli kısmı yanlıştır. ben kendisine sorarım hoca gereken disiplini sağlarsa futbolcular bunu yapabilir mi diye. sorarım madem bu adamlar açık açık takımı baltalıyor neden kesemiyor bu herifleri diye. teknik direktör olan adamın görevi nedir, sadece taktik diziliş midir, bu adamları kadro dışı bırakmak neden bu kadar zordur diye sorarım müdür.

    kusura bakmayın, prandelli net bi şekilde yönetim güdümünde çalışan bi teknik adam. tam aziz yıldırım teknik adamı. aradığınız soruların net cevabı bu işte. prandelli neden sabri'yi geldiği gün kadro dışı bıraktı, ünal başkanınız öyle istedi, neden selçuk, burak dokunulmaz, ünal başkanınız yerlerine adam alamadığı için öyle istedi çünkü. bugün sabri kadroya geri çağrıldı, omurgalı adam der ki napıyosunuz amk siz der, ben ne güne duruyorum der, teknik direktör benim, hayır bu adam kadro dışı kalacak der, yoksa da basar istifayı. prandelli naptı, olur abi neden olmasın dedi. sabri'yi iki gün sonra 11'de görürseniz hiç şaşırmayın, olacak bunlar hep.

    her şey tamam, ama uğur meleke daha önce prandelli dünyanın en iyi teknik direktörü gibi bi söz etmişti yanlış hatırlamıyorsam. tükürdüğünü yalamamak için böyle konuşuyor bana göre.

    edit: pardon adam dedim prandelli'ye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın