resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 4231
    2. gelişinde yapılan bana kalırsa tek hatalı transfer zapata idi. culio geldiği günden itibaren her maç takımın en iyisiydi. keza stancu'ya 4.5 milyon euro bonservis ödedik ama devre arasından takımının en golcü oyuncusunu ve gelecek vaad eden bir adamı alıyorsun fiyatının pahalı olması son derece normal değil mi? stancu yerine başkası olamaz mıydı? olabilirdi belki ama kader işte büyük takımlar görmüş pandev'i aldık misal oynamıyor.

    takıma çöp rumenleri topladı diyorlar, yahu çöp olduktan sonra milliyetinin ne önemi var? yönetimin aldırdığı adamlar çok mu kaliteliydi allasen? pino, mustafa sarp, ali turan uzar gider liste kısa kesiyorum ama ben. o dönemin şartlarına göre 4 transfer yaptı hagi. 2'si kazım ve culio kesinlikle çok başarılı oldu. stancu'yu hiç denemedi bile fatih terim. türkiye'de 110 maça çıkmış 54'ünde skora doğrudan katkı yapmış yani 2 maçın birinde. zapata ise bülent tulun'un hediyesi. misimovic olayını genel hatlarıyla hiçbirimiz bilmiyoruz. sonuç olarak o da hagi hanesinde bir eksi.

    peki şimdi rumenler'i topluyor diyorlar. prandelli'nin yaptırdığı 2 transfer de italyan, mancini kalsaydı haberlere göre muhtemelen italyan oyunculara yönelecekti. bu adamlar tanıdıkları oyuncuları getiriyorlar. bundan daha normal ne olabilir aq? o dönem drogba'yı getirecek şansın var mıydı yoktu? adam da stancu'yu aldı doğru veya yanlış en azından tanıyor.

    hagi'nin bize kazandırdıklarının yanında bir yıldız ne ki? varsın o olsun da yıldız başkalarının olsun. galatasaray ne zaman kötü hagi orada, galatasaray ne zaman iyi hagi yok. çıkıp ne denilebilir ki bu sözün üstüne? al işte finalist takımın hocası geldi sana ne oldu hiçbir şey. umut veren hiçbir şey yok takımda hiçbir şey.

    hagi çok iyi biri teknik direktör demiyorum, ama diyelim sen konsol oyunu oynuyorsun tamam mı? ve tek vuruşluk canın var rakibin vurursa game over. o sırada kumandayı başkasına veriyorsun ve adamın ölüyor. şimdi gerçekten kaybeden sen misin yoksa o mu? eğer onun iyi mi kötü mü olduğunu anlamak istiyorsan ona hiç hasar almamış adamı ver.
App Store'dan indirin Google Play'den alın