resim
Hikmet Karaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:Adana Demirspor
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 581
    vizyon ile televizyon arasında ki farkı göremeyecek insanlar tarafından eleştirilmektedir.

    "biz gaassarayız olumm" kafa yapısı bizi bu hallere getirdi gidip mancini ve prandelli'lerin peşinden koşturdu daha gelmeden methiyeler düzdürdü, sonra onlar takımı...

    bu takımın vizyonunu söyleyeyim ben size "4. yıldız"
    aha bu kadardır, yabancı takımları yenmek falan mazide hoş bir seda olmaya doğru ilerlemektedir.

    6 aylık yönetimler gelir içerisinde "bizden biri" geyikleri ile pohpohlanan onun kızı bunun yeğeni şunun abisi ile doludur,
    cemiyete gidip fransızca şarkılar söyleyip cicili bicili cümleler kurarlar ama
    abdurahim albayrak'ın "hadi koçum hadi aslanım tanksın sen tank, ay lav yu hocam'ına" ali dürüst'ün "güven veren duruşuna" muhtaçtır ama ortamlarda batıya açılan pencereyiz deriz bir sene önce açılan bilgisayarcıların internet sitesinde vizyon misyon sekmesinde yazan "hedefimiz sektörde öncü olmak, yeni fikirler yaratmak" gibi beylik laflar ederiz, yiyen çok nasılsa.
    nerede lan bu vizyon ben niye göremiyorum ?

    2001 yılından beri her iki senede bir "yeniden" yapılanıyoruz her sene ki bazen senede üç teknik direktör değiştiriyoruz, her teknik adamla birlikte alt yapıyı "yeni sisteme göre planlıyoruz" bikbikleri ediyorlar bizde yiyoruz, al sana vizyon.

    hikmet karaman yada yılmaz vural farketmez ortalama zekanın üzeri olmasına da gerek yok, arsenal'in iki kimi zaman orta alandan kaydırıp üç adamla savunduğu kanatlarını dahi hallaç pamuğu gibi atmış dortmund kanat oyuncularını sezon iki maç oynamış telles ile ve bir buçuk ay önce bu takımda olmayan tarık ile savunmanın akıl işi olmayacağını idrak eden herkes bu takımın teknik direktörü olabilir.

    bu takımın bu kulübün vizyonu da misyonu da dördücü yıldız olmuş, hedef maçı başakşehir fk olmuş hikmet karaman'ı yılmaz vural'ı beğenmiyor beyzadelerimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın