resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6140
    aldigi kulubu ayni sportif seviyede ama kaynaklari tuketilmis olarak birakmistir. bugunku durum uzun kontratli ve yaslanmis bir takim, enkaz bir teknik ekip, altindan kalkilmasi guc bir ekonomik darbogaz ve gelecek yil avrupadan men edilebilecek bir galatasaraydir. ama sorsaniz efsane baskandir laf ettirmezler.

    kendisinin girdigi borcu kapamak için onumuzdeki yillar kemer sikmakla gececek. bir de kulube sponsor olcagi ve mayista kulübü kurtaracagi hayalleriyle yasayanlar var ki onlara da tatli ruyalar diliyorum.

    tanimla bitirelim. kendisi ilk iki yil mevcut sartlari degerlendirip sonraki donemde galatasarayi kaosa surukleyen efsanevi baskandir. bu kaos ortaminda ilk kacan da tabiki kendisi olmustur.

    edit: ben bu gercekleri soyleyince neden terimsporlu olmusum anlamiyorum. galatasarayliyim ben bilader sokarim terime de aysala da mantiginiza tukureyim bi adamin eksigini yanlisini soyleyince yaftalayan kokusmus onyargilariniz yuzunden bugun galatasaray bu halde. aysalsporlular sizi. merak ediyorum siz de kacicak misiniz haciz yedigimizde buyuk baskaniniz gibi?

    imza; terimsporlu degil galatasatayli bir taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın