resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 4218
    yemin ederim artık gına geldi. yıllardır aynı film, aynı senaryo. en üzücüsü de kimse ses çıkarmıyor hemen kabulleniyor.

    ne olacak arkadaş hagi gelse?

    efsanemiz olan adamı böyle böyle bitireceksiniz gözümüzde be yeter. gelip şu takımı bu sene şampiyon yapsa ne olacak? seneye 2 maç kaybetsin onu da gönderip yabancı, kariyerli, türkiye'ye tatil yapmaya gelen bi adam getireceksiniz. sonra o da başarısız olacak yerine yine eski bi galatasaraylı getireceksiniz. işiniz gücünüz taraftarın gazını almak.

    birazcık yaratıcı olun birazcık ya. azıcık ciddiye alın şu takımı, geleceğe dönük planlar, yatırımlar yapın. hep bugünü kurtarmaya bakıyosunuz ulan.

    hagi futbolculuk zamanında efsanemizdi evet hâlâ da öyle ama teknik direktör olarak olmuyor. saha içerisinde gösterdiği disiplini, sertliği, liderliği yedek kulübesindeyken gösteremiyor. eğer gelirse romanya'dan en az 5 futbolcuyla gelecek yine.

    eğer galatasaray'a transferlerden komisyon almak için değil de gerçekten şu takıma eski ruhunu kazandırmak için gelecekse ve kendisiyle beraber ianis hagi dışında kimseyi getirmeyecekse buyursun gelsin florya'nın anahtarı kendisinin olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın