resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 762
    mevkisi degistirildiginde futbolu unuttugu iddia edilen futbolcu.

    hadi diyelim yanlis yerde oynayinca hataya acik oluyor ki hoca sonuna kadar suclu, be kardesim geri geldigi yer merkez orta saha oyun kuruculuk degil, bek oynuyorsun, sahadaki en rahat yerdir bek. futbolu mu unutuyor bu adam da geri yerine geldigi halde futbolun temel ilkelerinde bile hata yapiyor. iyi futbolcu kotu futbolcusunda degilim, agac yasken egilir, sorunu adlandiralim ki onca para verdigimiz adam belki duzelir zamanla. rakibini surekli onden alip arasina mesafe koyuyor bu nedenle hizli oldugu halde top kendini gecitigi anda rakip ceza sahasina pazarda yurur gibi giriyor. bunun yaninda ofsayti da bozacak kadar yerini bilmez bir bek. bir bek ofsayti neden bozar ya da bozabilir bana bunu aciklasin biri? beksin ya, sahadaki en rahat yer. ofsayti bozmamak icin yapman gereken sadece sana yakin stopere bakmak. stoperler ne yapsin oyleyse?

    bek sahadaki en kolay adapte olunacak yer oldugu icin cogu zaman turkiyede beklere yuklu paralar odenmez yabanci kontenjani icin de bek oyuncu alinmaz. ligde bek oyuncusu yabanci olan kac takim var, kac tane yabanci bek var bakin ve gorun.

    bir kez de sorun adlandirilirken birileri kalkip anlamsiz savunmaya gecmesin disimi kiricam. sanki insanlar tarik'in ya da galatasaray'in kotulugunu istiyor. bu adam cok genc. bu hatasi ogretilmeli yoksa bir adim ileri gidemez. butun mesele bu. 4-0 kaybettik basahsehir gibi takima,tam bir rezillik, gollerin hepsinde tarik yerine, pozisyonunu bilen herhangi bir bek olsaydi gol olmayacakti, hala mi elestirmeyelim? ne diyelim, prandelli cok kotu mu? diyoruz zaten, son 5 mactir dogru yaptigi tek bir sey yok. iyi de prandelli gitse de tarik o hatalari yapmamasi gerekiyor. bunu icin bunca tantana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın