resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 758
    26 ekim basaksehir macinda 2 golu soldayken, 2 gol sagdayken yedirmis bekimiz.

    yer degisikligi yaptigi temel hatalar icin bahane olamaz. daha da onemlisi ayni hatayi surekli yaptigi icin tartismamiz gereken cok daha ciddi bir durum var. ve daha daha kotusu mactaki en kotu hatasini sag bek oynadigi yani alisik oldugu yerde yapti. 4.goldeki hatasi kitaplara gecmeli. kesinlikle kendi imzasini tasiyan bir gol yedirdi bize.

    eger sabri su macta tarik'in yaptiklarini yapip bize 4 gol yedirseydi su an florya'yi basmaya giden binlerce insan olurdu. sabri iyiydi demek icin soylemiyorum bunu. soylemek istedigimi aylar once zaten soylemistim, bir beke ozellikle ofansta skora katki anlaminda kendini ispatlamamis, defansta da tek ozelligi hiziyla acigi kapatmasi olan bir adama bu kadar para verilmez zaten bir tane boyle futbolcu parayi yigdik diye.

    bu ondan vazgecmeliyiz demek degil, sadece sucluyu ve hatayi dogru adlandiralim diye yaziyorum. koray'in bir tane pozisyon hatasi yok, bir kez hatali one cikmadi, hava toplarin neredeyse hepsini aldi ama tarik'in bu berbat oyunu ve yedirdigi 4 gol yuzunden belki de cocuk uzun bir sure yine forma yuzu goremeyecek. koray dortmund macinda oynasa o mac 4luk olmazdi bu kadar da kesin soyluyorum.

    ustune basa basa yaziyorum surekli basligina, hizi olmasa veysel'den hicbir farki yok. yasi genc diye egitilir belki diyorum ve duzelmesi icin actim avucumu dua ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın