resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 4204
    gelmesini destekleyenlerden değilim ama ikinci sezonundaki ilginç kadro tercihlerini prandelli'nin tercihleri gibi görmemek gerek.

    orta sahası barış özbek, mustafa sarp ve artık geri ve yan pas yapmaktan öteye gidemeyen emekliliği gelmiş ayhan akman'dan oluşan pas yapmaktan aciz bir takım vardı elinde.

    sırf bu sebepten tekniği ve oyun kurma yeteneği bir stoper'e göre hayli iyi olan lucas neill'i ön libero olarak denemiş, tekniği yetersiz ama savaşçı lorik cana'yı da stoper oynatmıştır.

    yine benzer sebeplerden de daha henüz culio gelmeden hakan balta'yı da takımdaki ender sol ayaklı futbolculardan biri olması nedeniyle yanlış hatırlamıyorsam bir ya da iki maçta sol iç denemiştir ki culio geldikten sonra sol iç mevkisi onun olmuştur.

    ek olarak da baros'un sakatlığında elindeki juan pablo pino'yu forvete öyle ya da böyle devşirmeyi başarmış, anıl dilaver'e şans vermiştir.

    transfer konusunda da juan emmanuel culio, colin kazım, yekta kurtuluş transferleri son derece isabetli en azından mantıklı transferler olup. bogdan stancu'nun bonservisi eleştirilse de yine de devre arasında yapılan bir transfer olduğundan yüksek bonservisi normal karşılamak mümkün. kendisinin ikinci döneminde tek eleştirilebilecek yönü ise robinson zapata transferidir.

    şayet olur da gelirse kendisini sonuna dek desteklerim ve şuna eminim ki kesinlikle hedefimiz lig gibi saçma bir açıklama yapmayacaktır ki çalıştığı müthiş adnan polat-adnan sezgin ikilisini de galatasaray'ı küçük bir kulüp haline getirmekle suçlamış bir insandır.

    dediğim gibi gelmesini desteklemiyorum ama mircea lucescu'nun gelmeyeceği açıkken, şenol güneş takım çalıştırırken, ortalıkta tek düzgün türk teknik direktör mustafa denizli iken ve hikmet karaman, yılmaz vural gibi korkunç alternatifler varken olur da gelirse karalar bağlamam hatta sevinebilirim bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın