resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1454
    rotasyonu çok yanlış anlamış, über kurt, über taktisyen teknik direktör. arkadaş, 8 maç oldu, daha bir maçta gözümüz kapalı bir 11 sayamıyoruz.

    26 ekim 2014 istanbul başakşehir galatasaray maçı kadrosunda bakıyorum, yine sağ bek tarık'ı sol bek oynatıyor, orta sahadan sonraya geçemeyen ve daha hafta içi dortmund karşısında 18'e bile alınamayan veysel sağ bek oynuyor. yine 18'e daha alınmayan dzemaili, bugün yine 11'de. alman yorumcuların bile dalga geçtiği selçuk inan tabiki 11'de. arkadaş sen bu oyuncu tercihini neye göre yapıyorsun?

    performansa göre diyorsan, selçuk'un, dzemailini, veysel'in ne işi var? antremana göre diyorsan bu hafta hakan balta chedjou'dan daha mı iyi çalıştı?

    sen adama güvenmeyip, yeterli görmeyip hafta içindeki şampiyonlar ligi maçına 18'e dahi alma, sonra gel haftasonu lig maçında banko oynat. veysel bu sene galatasaray sağ kanadına ne kattı ki yine ilk lig maçında sağ kanat ona emanet ediliyor?

    bir de merak ettiğim bir şey var. dzemaili'de gördüğü ama bruma'da göremediği şey nedir. gerçekten bunu bir gün açıklar. yani sezon sonu falan ya da kovulursa yakın zamanda, cidden bir açıklama bekliyorum. bruma ne kadar kötü olabilir ya? iki adım atmaya mecali olmayan pandev bile bu takım 11'de maça çıkıyor. bruma'dan alınamayan şey nedir?

    yalnız şunu da söyleyeyim, daha maç başlamadan bile çıkartdığı takımla kendisinden nefret ettiren çok az teknik direktör vardır dünyada. galatasaray'da ise hiç rastlamadım. bu konuda galatasaray tarihine geçebilir. çok başarılı bu konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın