resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1452
    hala şunu anlamayan ve prandelli'yi isteyemenleri, sözlük bir boku beğenmeme timi ilan edenler varya; şaşırıyorum.. adamın takıma yaptığı olumlu tek bir etki yok; ki ben de geldiği günden, ta ki dortmund maçı sonrasındaki o küçük düşürücü açıklamalara kadar arkasındaydım ve destek olma taraftarıydım. ama o iğrenç demeci verdi ya, yok avrupa'dan ziyade lig önceliğimizmiş; yok olcanı başakşehir maçını düşünerek dinlendirmişmiş... arkadaşlar burası galatasaray.. ne farklar yedik, ne kötü maçlar oynadık tarihimizde; ama hiç bir hocamız böyle bir açıklama ile bizi "fenerbahçeli kafası" seviyesine düşürmedi. bundan inanılmaz derecede rahatsızım. resmi siteden yaptığı açıklamayı da çok irite edici ve çevreden gelen talepler ile yapılmış; zorlama buldum.
    -şampiyonlar liginde kepaze durumda olduğunuzdan ve delik deşik edildiğimizden;
    -yanlış kadro tercihlerinden;
    -hiç umut verici olmayan futboldan;
    vb gibi çoğaltabileceğimiz nedenlerden değil; sadece o talihsiz açıklamasından ve en önemlisi o kafada olmasından dolayı, yollarımızın ayrılmasını diliyorum.

    sene başında ve devamında yapılan anketlerde prandelliyi öven, fiorentina ve italya milli takımda yaptıklarına hayran olan yazarlardan biriyim bu arada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın