resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1447
    klasik galatasaraylı şımarıklığının son kurbanı olmaya yakın hoca.

    başarılı,başarısız çok ayrı bi konu. konu şu ki, başarı 'timsali' olarak belirlediği iki teknik adam olan terim ve lucescu sarmalı arasında sallanan bu vasat taraftar ve yöneticiler kitlesi, o iki isim profosyonel futbola veya yaşama devam ettiği sürece, bi gün geri dönmeleri umudu veya 'kıyas' hastalıkları yüzünden, lucescu ve terim gib bi 'kürkçü dükkanları' olduğunu bilmenin de özgüveni ve şımarıklığıyla önüne gelen herkesi harcayacaklar.

    uyanıp şunu farkedin artık. terim bu takımın önüne taş koymaya hayatını adamış adamlarla ortak oldu, lucescu ülkesinde savaş olmasına rağmen bile bırakıp gelmedi size. o aralıkta harcadığınız 2 hocadan biri futbolun dahi liderleri kitabında sayfalarca anlatılan mancini, diğeri daha geçen yıllarda uğur melekenin 'gezegendeki en iyi hoca' dediği prandelli. ikisinin de performansı gezegendeki en iyi performans olmayabilir henüz. ama 7 gol yiyen takımı alkışlayan roma taraftarı yanında siz de gezegendeki en iyi taraftar değilsiniz.

    taraftarın, ülken, devletin, federasyonun neyse sahadaki futbolun da o işte. teknik direktör senin canını kurtaran 'kurban' sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın