resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6910
    superligde yalandan aldıgı penaltı sayısı uc degildir. ben bjk macında dahi temas oldugu kanaatindeyim. ancak kendisinden on kat fazla emek hırsızlıgı yapan gokhan gonuller alper potuklar konusulmazken bu adama emek hırsızı denmesi gururuma dokunuyor. sebebi de belli iste, zamanında kendilerine bir gol bile katkı vermeyen bu adamın sonrasında bize onlarca gol katkı vermesi. bunun kuyruk acısıyla fener ve besiktaslılar bu adama vurdu da vurdu.

    siz simdi ister sevin ister nefret edin bu adamdan, ama gercekten su adam sanılan gokhan ve alper dallaması bu herifin cükü olamaz. su aralar bok gibi bir performansı, sıfıra yakın bir bitiriciliği ve cekilmez bir takım oyunu var ama bu adam su bahsettigim heriflerden yuz kat daha karakterli.

    ama tarih uc hafta arayla takımına altı puan kazandıran haramzade gokhan ve alperi efendi olarak hatırlayacak, burak ise kariyerinde toplam uc tane bile haksız penaltı aldırmamısken emek hırsızı olarak anılacak. sırf su haksızlık yuzunden bile daha cok seviyorum seni burak yılmaz. kendilerine adam demeye bin sahit olan insanlar senin adamlıgını sorguluyor yıllardır su ulkede, sen bakma hicbirine. cunku değmezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın