resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1434
    sözlük yazarlari olarak futboldan bir bok anlamadigimizi bize gostermis teknik direktor.

    bakin bu adam gelirken sözlükte anketlerde %96 olumlu fikirler vardi. herkes baya baya sevinmisti. %96 diyorum. boru degil.

    aradan 3-4 ay gecti. daha 7. hafta. öyle aman aman bir zaman degil futbol icin. simdi bakin adamin basligina. ne köylülügü kaldi, ne malligi, ne rezil hoca olmasi.

    simdi bu denli yanilan adamlarin yazdiklarina bakiyorsun. onlara göre acilen gönderilmeli bu adam. ulan insan azcik utanir. adam gelince havalara uctunuz, simdi gitsin diye küfrediyorsunuz. demek ki siz futboldan pek de bir bok anlamiyorsunuz. insan bu kadar yanilir mi? bir bok anlamadiginiz gibi bir de cok cesur kararlar öneriyorsunuz. lan sizin sözünüze güvenilip bir takım yönetilse tepe taklak gider o takım.

    siz siz diyorum da ben de cok anlamadigimi hep soyluyorum futboldan. ama basit birsey biliyorum. her firsatta tüm ihaleyi hocaya cikarip, cok sık hoca degistirmek mallıktır. bu futbolun alfabesidir. ama siz daha alfabeden bihabersiniz.

    prandelli iyi gidiyor demiyorum. ama sizler agir sacmaliyorsunuz. dortmund hannovere yenilmis diye burdan hanoverin bize 5 atacagi sonucu cikarcaksiniz az kaldi. hayatimda bu denli cahilce futbol yorumlari cok az gördüm. bir de su kadromuzu cok matah sanmaniz yok mu? ona da bayiliyorum.

    clde bu grupta basimizda kim olsa hoplatirlardi bizi. gecen yilki grup bundan zor da degildi bizim icin. cünkü italyan takimi vardi. temposuz takımlara karsi zayif takım olarak hep bir sansiniz olur. ama tempolu büyük takım siker atar adami.

    salla clyi. 3. olsak yeter. ligde 6 haftada bir fener galibiyeti, 2 deplasman galibiyeti ki bunlardan biri bursa. cok övülen besiktasin 1 puan gerisinde. futbol tatmin etmiyor. hemfikirim. de su tabloda hoca gondermek agir malliktir. valla su yazarlar gibiler yüzünden lucescu da gönderildi. herif sinsi sinsi topluyordu puanlari. bizim gibiler sövüyordu sürekli bülent akını oynatiyor diye. bizler sövdük durduk ama adam sampiyon yapti takımı.

    bir soluklanin amk ya. etmediginiz hakaret kalmadi böyle güzel adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın