resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6105
    kendisine yaşattığı her şey için teşekkürler ve de yolu açık olsun. şahsen kendisini olumlu duygularla hatırlayacağım fakat son bir kez olsun içimi dökmek isterim.

    1- futboldaki başarıları tümüyle fatih terim'e borçlu olduğu algısını bence kıramadı.

    2- fatih terim'in gidişi sonrasındaki süreci kesinlikle iyi yönetemedi. takım çok zarar gördü ve kendisinin de buna hazırlıksız olduğu fazlasıyla hissedildi.

    3- hükumet, medya ve federasyon tarafından sürekli olarak ezilmemize mani olamadı. tepkilerimiz çoğu zaman etkisiz, sembolik, hatta bazen komik kaçtı.

    4- kulübü mali açıdan çok da aman aman bir noktada bırakmadı. hatta çoğu kaynağa göre daha bile kötü durumdayız. başarısız transferler ve artan maaşlar gibi çok kötü harcamaları oldu.

    5- passolig olayından sonra danışıklı dövüş türü bir şey olduğunu düşünmeye başladım, açıkçası son aylarda güvenilirliğini de benim gözümde biraz kaybetti. güler yüzlü sempatik başkandan "poker face"ye evrildi sanki.

    dediğim gibi yine de her şeye rağmen bunca başarıya karşılık allah razı olsun. karakter olarak bir özhan canaydın değildi belki fakat başarılı başkanlarımız arasında anılacak kendisi. daha iyi şartlarda yollarımız bir daha kesişecek olsa hayır demem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın