resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1426
    7 haftada bi hocadan ne bekleyebiliriz ki zihniyeti sahipleri sayesinde galatasaray'ın anasını daha çok beller bu adam. seversin, sevmezsin aç 2011-2012 sezonu ilk 7 haftasını izle. fatih terim'in o takımı belediye'ye, antep'e kaybetmesine rağmen ışık veriyor muydu, vermiyor muydu bir gör bakalım. balık baştan kokar demişler. bir takım ilk başlarda bile sinyalini verir gidişatının.

    sezon başı geldi bu adam ya, sezon başı. kamp yapmadı takımla sustuk, hazırlık maçlarında döküldü takım sustuk, ilk haftalar bocaladı sustuk, kötü futbola sustuk, anderlecht ve balıkesir gibi zayıf takımlara karşı tel tel döküldük sustuk, iç saha maçlarında ki aciz futbola bile sustuk ama artık yeter. fark yemek mesele değil mesele galatasaray'ı tarihinde hiç olmadığı kadar ezik duruma sokması.

    sadece şu son basın toplantısı bile kovulma sebebi. olcan ve bruma'ya başakşehir'de bana lazımsınız dedim diyor ya aklıma geldikçe deliriyorum. galatasaray teknik direktörü bu adam heyhat, galatasaray teknik direktörü ya.

    amacımız bir renge ve isme sahip olmak ve türk olmayan takımları yenmek. - ali sami yen

    galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır. - gündüz kılıç

    galatasaray adının olduğu yerde, umut vardır. - jupp derwall

    biz bunlara ali sami yen'de 5 atarız. - xanax maçı sonrası mustafa denizli

    daha son sözümüzü söylemedik. - real madrid maçı sonrası fatih terim

    olcan'a başakşehir maçında ihtiyacım var, hedefimiz 4.yıldız - dortmund maçı sonrası cesar prandelli
App Store'dan indirin Google Play'den alın