resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 6845
    lafları niye bize batıyor anlamıyorum. su adam bana kalırsa suan avrupanın her takımında oynayabilecek duzeyde basarılı bir oyuncu. ama para, ama ozel hissetmek, ama sakatken talip oldugumuz icin hissettigi minnet gibi sebeplerden dolayı bizimle. ister gormezden gel ister gor bu adam takımda en cok cabalayan oyuncu aynı zamanda. adam sene basında manudan teklif aldıgını ama cl icin galatasarayda devam ettigini de soylemis. yani cl bu adam icin ozel bir platform. ancak sen cıkıp gelenden gecenden dort yersen adam da uzgun bi sekilde evet takımımız bu seviyede degil ne yazıkki uzgunum der. bu adamın yanında oynayan hollandadaki ikinci super yıldız robben dun bayernle yedi golluk galibiyet yasıyor, bu adam ise dort yiyen takımda. resmen sneijder acısından yuzum yoktu macı izlerken ona bakmaya. bu kadar buyuk bir oyuncunun dustugu duruma uzuldum.

    takımımız suan kotu ancak bir kac dokunusla cok daha iyi olabilecek bir takım. normal sartlarda zaten dortmund ve arsenalden puan alamamak olagandı. egerki basarılı bir taktisyen olsaydı basımızda iki mactan iki puan cıkartabilirdik ama olmadı. neyseki anderlect son dakikalarda garantilemek uzere oldugu avrupa ligi sansını elinin tersiyle itti de hala avrupada devam umudu bıraktı bize.

    bu nedenle henuz hicbirsey kaybetmemişken prandelli kovulmalıdır. kovulmalıdır ki avrupa ligine devam edebilelim. ligde de henuz kopmadıgımız yarısa sıkı sıkı sarılabilelim. sneijderin acıklamalarına hak veriyorum ve hic kızmıyorum. ancak basımızda luce gibi elindekileri iyi kullanan bir teknik adam olursa bu takımın en azından avrupa liginde ilerleyebilcegini dusunuyorum.

    ancak prandelli oldukca galatasarayın herhangi bir eslesmede bir takımı elemesi imkansızdır.

    elimizdeki yıldızımız sneijderi bile oynatamatyan adamdan bisey beklemek cok cok yanlıs:(
App Store'dan indirin Google Play'den alın