2014-15 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
0 - 4
  • 183
    http://imgim.com/2017incij2313914.jpg

    şu koreografide yer alan adamların ruhuna hakaret ettiğimiz maç.

    ali sami yen'in "maksadımız ingilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmek." sözüne hakaret eden bir teknik direktörümüz var.

    "bence galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım." diyen metin oktay'ın galatasaraylılığının yüzde birine sahip olmayan, takımına ve kendisine saygısını yitirmiş, ruhsuz, para yiyici futbolcular hem galatasaray'a, hem bizlere hakaret etmiştir. (muslera, sneijder ve melo'yu tenzih ederim. semih'i de buraya dahil edebilirim, kendisi hata da yapsa özveriyle oynuyor.)

    bunların yanısıra, zamanında baba gündüz gibi ömrünü galatasaray'a adamış, galatasaray'la yatıp galatasaray'la kalkmış bir adamın teknik direktörlüğünü yaptığı takımı üç günlük adamlara (teknik direktörü, topçusu) emanet eden yönetimimiz var.

    bu maçın özeti, galatasaray'ın bugün geldiği nokta budur. galatasaray'ın bu hale gelmesinde en ufak katkısı olan herkesin allah bin türlü belasını versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın