• 109
    baştan söyleyeyim kimse kusura bakmasın, ağır konuşacağım. okumak istemeyen okumaz kardeşim.

    en basit tabirle türk futbolunun anasını sikmiştir bu sistem. "türk futbolunu geliştireceğiz, türk futbolcusuna değer kazandıracağız" mantığıyla getirilmiş olan, dolaylı yoldan "avrupa'da başarı bekleyen tek türk takımını" baltalama düşüncesiyle hayata geçirilmiş olan bu dandik sistem önce türk futbolunu, ardından da galatasaray'ı bitirmiştir.

    milli takım felç halde. sözde gelişecek olan milli takım grupta 3 maçta 1 puanı kıçını yırtarak aldı. temelde baktığında sahaya çıkan 11 oyuncudan maksimum 2 tanesinden verim alabiliyorsun. caner ve bir sürpriz isim daha.

    bunun nedeni de galatasaray kardeşim. galatasaray kötüyse milli takım da kötüdür. bunu hala çözemeyen zaten kaldırsın kendini camdan atsın.

    yıllarca türk futbolu ne başarı elde ettiyse bunda galatasaray spor kulübü'nün parmağı var. 2002'de taffarel - rüştü, popescu-alpay, hagi-yıldıray formatıyla dünya 3.sü olan takım da bu şekilde oluştu.

    sen yabancıya hayır dedin ama senin yüzünden veysel'e 6 trilyon verdik. mehmet topuz'a 16 trilyon para bayıldı bu futbol. daha onlarcasını sayarım. neden? bu sikindirik sistemleriniz yüzünden.

    sanki iyi futbolcunun önü kesiliyor. yabancı sınırsız olsa sanki volkan demirel, gökhan gönül, caner, topal, emre, selçuk inan, semih kaya, burak yılmaz, olcay şahan, ersan falan oynayamayacak.
    bu adamlar iyi olduğu sürece zaten oynar. sen bu kadroyu kaliteli yabancılarla donat ki senin futbolun da çağa ayak uydursun.

    yoksa sneijder'ın eline bakar durursun öyle. çünkü senin forvetin sadece top ister, alamaz.
    sen drogba'yı barındıramazsın elinde. çünkü sende sınır var.
    pandev her şampiyonlar ligi'ne ilk 11 başlar ama ligde görünmez. zaten bir boka yaradığı da yok da neyse.

    sözün özü şudur ki:

    galatasaray başkentidir türk futbolu'nun. tam merkezidir, can damarıdır. sen bu damarı kesersen, vücuduna kan gitmez, gaz gider. o gazı salgılayanın da ta amına koyayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın