resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1275
    bu gece hayirli maglubiyetlerden birini alacagiz. umuyorum ki bu geceden sonra bir daha bu takimdan gidene kadar yataginda rahat uyutmayacagiz. bugun belli olmustur bu adamin capi, kalibresi. kafa yapisi kohnemis italyan mantigindan bir gram oteye gidememis. en iyi takimlarini goruyoruz, bayernden evlerinde yedi yiyorlar. diger en iyi takimlarini biz gecen sene tokatladik. baska da yok zaten. futbollari cokus devrinde olan, milli takimlari son sampiyona ile gruptan cikmayi birak tehlikeli pozisyon yaratamamis. biz de bu adami getirip devrim bekliyoruz. devrim falan olmuyor evrim oluyor o da geriye dogru. takimin anasi bellendi, uc aydir organize tek golumuz yok. hala salak sacma rotasyon tripleriyle takimin dengesini bozuyor. yeter artik. bugun bu maci kazanir miyiz? icimde kalan ufacik umutlari da sen olduruyosun be. kazansak da belki yine sneijderin kirk metreden bir fuzesiyle kazaniriz. yoksa gorunen koy kilavuz istemiyor ki kazanmamiz daha maca cikmadan imkansizlasiyor hamleleri yuzunden. kadrodisi biraktigi oyuncular olmadan hizli atak yapmasi imkansiz bir takimiz ama beyimiz hala hizlo oyun oynamaliyiz diyor. selcuk dzemali ikilisiyle nasil hizli oynayacaksa. kaybetmemizi hic istemiyorum. ancak gorunuyor ki bugun aci bir maglubiyet alacagiz. cunku gol yedikten sonra atacak hucum oyuncularimiz kadroda bile olmayacak. bugun alinacak olasi bir maglubiyet artik hayirli maglubiyetlerdendir benim gozumde. yeni yonetim artik bukadar deli sacmasi hamlenin ustune akillanmayan bu adami kicina teneke baglayip gonderecektir.

    mancini, hani begenmeyip buraya kotu seyler yazdigim mancini bu futbol cahilinin yaninda ordinaryus kalir. mancinin tasaklarina kurban olayim be. bu adama teknik direktor denilen yerde mancini dehadir.

    kotunun kotusu, beterin beteri, galatasaray tarihinin gordugu en kotu teknik adam. umarim tez zamanda defolur gider. bu aptalca tercihlerin ne dorduncu yildizla, ne de baska biseyle alakasi yok. prandellinim capsizligiyla alakasi var sadece. umarim omrunin sonuna kadar italyanin bir sehrine yerlesir ve ordaki insanlari futboldan sogutur.

    kafa siktigim icin tum sozlukten ozur dilerim. ama bunun.sebebi birilerinim de bizi sikmesi iste ne yazikki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın