resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1268
    hiç kanat kullanmayarak orta saha bolluğu ile çıktığımız arsenal maçında, adamların kanat forvetleri bizim savunmayı dümdüz etmişti,
    sanchez,welbeck gibi adamlar veysel ile telles ile maç içerisinde sık sık birebir kaldılar.ayrıca arsenal beklerini çok rahat hücuma çıkarma özgürlüğüne kavuştu.
    arsenal beklerini rahatsız edecek , welbeck ve sanchez gibi hızlı adamlara kanat savunması yapabilecek oyuncularımızı prandelli yedek oturttu.hatta olcan'ı kadroya bile almadı.
    kanat eksikliği nedeniyle galatasaray hücum yaparken oyunu genişletmedi. durmadan cepheden yapılan ataklar burak yılmaz gibi bir beceriksizin de etkisiyle arsenal savunması için antrenman maçına döndü.

    borussia dortmund maçında da göreceğiz ki prandelli bu maçtan hiç ama hiç ders almamış.hala orta alanı kalabalık tutmayı düşünüyor.bu anlayışı artık ilkel takımlar bile bıraktı.

    dortmund çıkarken kaybettiği toplarla kolay kontraatak yiyen bir ekip. prandelli kontraya çıkabilecek , takımda 'adam' geçebilen iki oyuncumuzu da kadroya almiyor. sanırım kendisi dzemaili'nin müthiş hızına güveniyor.

    kalabalık orta saha anlayışı ile devam edersek bu akşam yine 4'leniriz gibime geliyor.

    nerede o eski şampiyonlar ligi heyecani...
    mac saatini beklerken geçmeyen zamani özledim...
    takimlar sahaya cikarken tuylerimizin diken diken oluşunu...

    hepsini öldürdünüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın