2014-15 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
0 - 4
  • 106
    kadromuzdaki forvet veya santrafor kadrosuyla ileri uçsuz oynamak daha mantıklı geliyor. gerçekçi bakmak gerekiyor. galatasaray çok kırılgan ve güçsüz bir takım. konsantrasyonu çok dağınık. bireysel patlamalarla ilerleyen ataklar dortmund gibi takım kimyası üst seviyede olan takımda sökmeyebilir.
    4lü defans 6 orta saha 0 forvet formasyonu bence skoru tutmak için gerekli. burak veya umut her topun 3.bölgeden bir kaç saniyede tekrar bizim yarı sahamıza dönmesi için ellerinden geleni yapacaklardır. gol pozisyonu yakalayacaklar diye her an hangi hatayı yapacaklar diye beklemek bence risk. pandev diyenleri duyuyorum, a2 maçında kendisini izledim, gerçekten çok güçsüz. 15-20dakikayı zor kaldırabilecek güçte. bizim defansımızın sercan yıldırım'dan çalım yediğini düşünürsek ceza sahasına yakın 5-10m arasında kalan bölgede top aldırdığımız her an sıkıntı yaşayabiliriz. http://vimeo.com/106400352 şu baskıya 10 dakika dayanabilecek bir orta sahamız yok. geriye oynamaktan iflahımızın kesileceği bir maç olabilir.

    prandelli'nin bir çılgınlık yapmayıp, gerçekliklere göre çıkması şart. maç sonu, taraftarımız bizi affetsin açıklamasını kaldıramayacak kadar her şey açık çünkü. hezimet taktiksel açıdan olmamalı.
    bunlar futbolun gerçekleri fakat galatasaray'ın da kendine inanmayanları mors etme gibi bir alışkanlığı da var.

    beraberlik iyi sonuç olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın