resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2395
    bir şampiyonluk kaç para eder?

    muhtemelen cl yayın, katılım, galibiyet vs bedelleri 15-30 milyon euro, süper lig şampiyonluk primi, naklen yayın geliri, akabinde gelen kombine-bilet satışları ile beraber 15-30 milyon euro daha.

    peki misimovic, hayrovic gibi karaktersiz futbolcuların, fatih terimin aldırdığı cris, dany falan filan gibi kazıkların maliyeti ne kadardır?

    şimdi 2011-2012 sezonunda efsane oynamış, ter, gözyaşı dökmüş bir futbolcunun 3-4 senede aldığı 2-3 milyon euro, attığı goller, yaptığı asistler, akıttığı ter, şampiyonluğa direkt olarak yaptığı katkının hatırına azıcık susmaya, bok atmamaya, itin götüne sokmamaya değmez mi? diyelim ki değmez diyorsunuz. misimovic, cris, hayrovic, amrabat, pino, riera kadar da mı katkısı olmadı bu adamın? bari onun hatırına bir de siz çiğnemeyin şu adamı. zaten ibne basın, italyan hoca derken bu kadar üst düzey yeteneği olan bir adam bitme noktasına geldi.

    kimi yazar arkadaşlarım daha ileri gidip "bu adam milyonlar kazanırken biz falan filan" diyerek kendini engin baytar'la kıyaslıyor ya; pes amk.

    la bu engin size ne yaptı kardeşim?

    bir kere adamın altyapıdan bugüne tonla emeği, antrenmanı ve sende olmayan allah vergisi bir yeteneği var. eksileri yok mu? tonla... ama yine de senden 30 tane eder. zaten mental olarak sağlam bir insan olsa şu an ilkay gündoğan'ı değil engin baytar'ı izlerdik bundesliga'da.

    eleştirmekle boka batırmanın farkını çözebildiğimiz zaman hem biz hem de galatasaray kazanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın