resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2392
    ağzında yılışık bir kahkaha, elinde kuruşunu haketmediği deste parayı saçarken video çekip bunu "komiklik olsun diye ş'eettik" biçiminde önceleyen ve ancak bazılarınca adam gibi adam olarak betimlenebilen karbon ve çeşitli atomlar dizgisi.
    ben hani gülelim, eğlenelim diye söylendi sandım başta ama filmin devamını görünce kazın ayağına sıkasım geldi.
    ne sana ne de senin gibi görmemiş, hak yiyen, iftiracıları adam gibi adam diye tanımlayanlara değil de, seni böyle yaşatan ve bazılarının seni adam gibi adam şeklinde tanımlamasına kadar yol açan yozlaşmışlık dolu düzene yazıklar olsun ne söyleyelim.
    ne kadar gariptir ki ülkemin fakirleri, açları, kimsesizleri böylelerini seviyor.
    eskiden olsa, bunlara böylesi saygınlıklar yüklenmezdi.
    yazık...

    düzenleme: söz dalaşına çevirmemek için yeni bir giri yerine bu şekilde yazayım.
    sözlükte maaşlı veya ufak-tefek kendi işlerini idare ederek geçinmeye çalışanlarla karşılaştırılarak ve kendisine aldığı paranın "ödendiği" söylenerek, sahip olduğu parayı hak etmediğini söylemenin yanlış olduğu anlatılıyor.
    kendisine bakmayan, saçma-sapan ceza aldığında göbek salan, sigara içen, kiralık gönderildiğinde hocasına ve ekmek yediği kulübe sallayan, derdi futbol oynamak olsa çoktan kendisine bir yer bulabilecekken derdi yeşil olduğu için olduğu yerde duran herifle burda alın teriyle geçim derdine düşmüş insanları karşılaştırmak akla ve gerçeğe aykırıdır.
    kendisine bu paraları ödeyenler içinse gereken söylenmiş zaten.
    bu kadar akla ve gerçeklere aykırı olmasına karşın yine de yanıtlayayım; zamanında yaptığım bir işte aldığım parayı haketmediğimi söylemişliğim var. "yine de ödeyeceğiz" dediklerinde, o parayla ne yaptığımı da anlatmak istemiyorum. orası da bana kalsın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın