resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 1253
    her ne olursa olsun arkasında durduğum fakat kendisine aşağıdaki gibi laflar hazırladığım ve sesimi duymasını istediğim adam gibi adam teknik direktörümüz.

    1- sayın hocam, ne olur fantastik dizilişlerden vazgeç. 4 - 4 - 1 - 1 oynat şu takımı, bir kanata bruma diğer kanata olcan adın'ı koy ortada felipe melo ve yanında selçuk inan harici birini dene artık.

    2- sayın hocam, ne olur şu burak yılmaz inadından vazgeç ve biz sevenlerinin ömürlerini kısaltma. kendisini seyrede seyrede ya kabız ya da kanser olup bu genç yaşta göçeceğiz öbür dünyaya. olmuyor işte hocam olmuyor. ne senin takıma oturtmak istediğin ne de dünya üzerinde geçerli hiç bir sistemde bu arkadaş iş yapmaz. orta saha topu kendisine atar, ama ne hücumda çoğalabilir ne de başka bir şey yapabilir takım. kendisi yüzünden diğer oyuncuların performansı neredeyse % 100 düşmekte. gör artık hocam allah'ını seversen gör.

    3- sayın hocam, genç oyunculara biraz daha güven, dene süre tanı şans ver. madem bir sistem denemesi yapıyorsun bu gençlerden de yararlan. kim bilir kulübede veya tribünde küflenmeye yüz tutmuş gençler istediğin sistemi hakkıyla uygulayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın