• 7
    öncesinde başkan adaylarının bol bol "zor durumda göreve talip oluyoruz; durum çok vahim ama galatasaray isteyince akan sular durur" minvalinde konuşmalar yaptıkları seçim.

    15 senedir aynı teraneyi dinliyoruz. yok büyüklerimiz istedi, yok camia istedi, çok zor görev ama kaçmak olmazdı bilmem ne. istemiyorsanız talip olmayın. yaş ortalamanız belli, o yaşta hala hayır diyecek karakteriniz yok mu?!

    ben galatasaray kulübü için planlarını daha önceden yapmış, hali hazırda fitili ateşlenmeye hazır, fırsat gelse de başa geçme şansım olsa bunları bir an önce hayata geçirebilsemin peşinde olan dinamik bir başkan görmek istiyorum. galatasaray'ı ve taraftarını nasıl büyütürümün derdinde olan yöneticiler istiyorum.

    ama karşımıza çıkanlar hep bir felaket tellalı. sanki tam da atomdan intergalaktik transfer kuralına bağlantıyı ispatlıyorlarken çıkıyor galatasaray camiası bırak her şeyi gel florya'nın sana ihtiyacı var diyor. bunlar da işi gücü bırakıp kulübe koşuyorlar. sanırsın james bond'a özel görev bildiriliyor. gökyüzüne yarasa ışığı yansıtılıyor. başkan adayları, yönetici takımı bunlar da işi gücü bırakıp masum insanları kurtarmaya geliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın