2014-15 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
0 - 4
  • 57
    maça giden taraftarın sinirlerinin binbir türlü eziyetle test edilme ihtimali olan karşılaşma, maçın detayları hakkında birçok arkadaşımız zaten analiz yapacaktır ama üzerinde konuşulması gereken başka noktalarda var.

    26 eylül 2014 galatasaray sivasspor maçından birkaç gün sonra inşaat çubukları bildiğiniz üzere bir yolcuya saplandı ve metro kullanıma kapatıldı, allah muhafaza böyle bir olayla maç günü karşılaşmadık. ama mayıs ayında başlatılan inşaatın sezon başına kesinlikle yetiştireleceği söylenip ve eylül ayında açılması, eylül sonunda tekrar kapatılıp üzerinden 1 ay geçmesine rağmen henüz açılamamasına pek anlam veremiyorum. sebebi ülkemizde her bilinmek istenen gibi açıklanmayacaktır ama birilerinin işgüzarlığı olduğu kesinlikle ortada.

    18 ekim 2014 galatasaray fenerbahçe maçından sonra metronun kapalı olduğunu bildiğimden 20:45te biten karşılaşmadan, kalabalık biraz dağılsında az da olsa rahat çıkalım diyerek tribünden 21:30 civarında ayrıldım. resmi açıklanan rakama göre 37 bin küsür kişinin maksimum 3 metre enindeki bir kapıdan çıkış yapması gerektiğinden dolayı 200 metre uzaklıktaki otoparka yaklaşık 45 dakikada gidebildim. zamanında inşaatı tek çıkış olarak planlanmış diyenler olacak var ise; metro inşaattan dolayı kapalı peki metro girişindeki otoparka çıkan asansör ve merdivenlerde mi kapalı?

    eziyet tabi bununla sınırlı değil, yeni stad açıldığından beri kombinesi olan bir taraftar olarak türk telekom arenanın yanındaki otopark eziyetini bildiğimden taş çatlasın zorunlu hallerde araçla 3-4 kez oraya giriş yapmış bir taraftarım. üşenmem zincirlikuyuya, levente gider arabayı oraya bırakır stada metroyla geçerim o otoparkın içerisine girmem. ama malum zeki yöneticilerin ring servislerini adam gibi organize edemeyeceklerini bildiğimden dolayı maçtan sonra stadda sallanırım bir şekilde otoparktan 15-20 dakikada çıkarım diye düşündüm. beklediğim oldu mu tabii ki olmadı, üstün mimarlık ve mühendislik becerileriyle inşa edilmiş otoparkın sadece bir çıkış kapısı olduğundan otoparktan tam 1 saat 10 dakikada çıkabildim. sonuç olarak 1,5-2 saat süren 19:00'da başlayan karşılaşmanın oynandığı bölgeden ancak 23:15 sularında ayrılabildim.

    bitmedi! müjdeli haber dortmund maçı öncesi il spor güvenlik kurulundan gelmiş. cendere yolunu kullanan taraftarlar var ise orayı da kapatıyoruz demişler malum taraftarın çilesi bir kat daha artsın.

    çarşamba günü oynaycağımız dortmund karşılaşmasının 21:45' de başlayacağını düşünürsek benzer şartlar altında maça gelecek arkadaşların gece 2-3 civarında evlerinde olacaklarını bilerek bu karşılaşmaya hazırlıklarını yapmalarını öneririm. malum istanbul büyükşehir belediyesinde ve kulubümüzde bu basiretsiz insanını, taraftarını sömüren zihniyette çalışanlar olduğu sürece bu tip olaylarla karşılaşmaya devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın