resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2520
    hiç bir zaman önceliği galatasaray olmamıştır.
    çıkarı olduğunda camiaya yanaşmış, çıkarı olduğunda uzaklaşmıştır.
    türkiye bir garip. daha dün vezirdi. ntv falan "kral" bile çıkıp galatasaray aleyhine konuşsun diye tonla para veriyordu hakan şükür'e. o da allahı var güzel güzel geçiriyordu canımızdan çok sevdiğimiz galatasaray'ımıza. bu gün siyasi görüşü nedeniyle bertaraf oldu, sesi soluğu kesildi. ama hakan şükür de ihanet edenlerdendir. bunu hiç bir zaman unutmayın. size ihanet edeni unutursanız acınacak duruma düşersiniz.

    evet ben de istiyorum bir efsanemiz de efsaneyken efsane kalmaya devam etsin.
    metin oktay'mış o. o gün bu gündür kendisini var eden camiaya ihanet etmeyen yok. yani var da malesef biz göremiyoruz medyada. çıkarmıyorlar. yoksa cüneyt tanman'lar, ergün penbe'ler falan...

    kimse iki sempatiklikle bize gerçeği unutturmaya çalışmasın.
    kral dedik, çok sevdik. birlikte sevindik, birlikte ağladık. taa ki medyadaki çakal sürüsüne katılana kadar. ihanet cezası en ağır olan suçtur. niye? çünkü bu suçu ancak sana yakın olan işleyebilir. güvendiğin, savunma mekanizmalarını işletmediğin... sırtından bıçaklayandır sana ihanet eden. duygusallık iyidir fakat duygusallık ile saflık birbirine çok yakın kavramlardır. çizginin saflık tarafında olmamak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın