• 203
    maca galatasarayi desteklemeye degil de icindeki siniri nefreti kusmaya giden holiganlarin maca gitmemek icin bulduklari bahane.

    kufur edip mesale yakip tribunde kavga cikarip hayatta yasadigi her kotu seyi tribunde unutmaya calisan zavallilar passolig nedeniyle maca gitmiyor cunku onlarin galatasaray sevgisi bu kadar. passolig bastan sona sacma bir uygulama. hic bir yerini savunmam hirsiz kopeklerin hic bir uygulamasini da desteklemem. ama sen fislenicegim maca gitmem diyorsan orda karsi cikarim. fislenicek hareket yapma o zaman kardesim. kavga etme, sahaya bir sey atma, bagirmayan yasli amcanin ustune yurume. zaten yapmaman gereken seyleri yapman durumunda seni tribune sokmayacak bir uygulamaya karsi cikarken fislenmek falan deme. ultraslan beyinli oldugunu bu kadar belli etme. stada asik oldugun renkleri desteklemeye gel.

    passolig protesto edilmeli, ama maca gitmeyerek takimi yalniz birakarak degil. maca gitmeyerek yaptigin tek sey karanlik stadda kupayi kaptaninin suratina firlatip kacan o tup kafanin ekmegine yag surmek. sampiyonlar liginde stadin dolmuyor, yeni hocan yeni oyuncularin daha o dunyaca unlu buyuk galatasaray taraftarini gormedi. sen anderlecht'in genclerini o sahaya gomerdin stad full olsa. ama sen passolig yeaa dedin maca gitmedin. galatasaraylilik bu degil. al passoligini git maca, 50 bin kisi protesto yap ses getir. maca gitmemek demirorene degil galatasaray'a zarar veriyor, kulubun bilet geliri dusuyor, takim taraftari arkasinda hissedemiyor, dunyanin izledigi sampiyonlar ligi macin bos tribunlere karsi oynaniyor, senin galatasaray taraftari olarak dunyada bir reputasyonun var ve bunu kaybediyorsun

    kulup videolar koyuyor sosyal medyaya. niye koyuyor ? cunku bilet geliri azaldi, zor durumda. galatasaray'in sana ihtiyaci var. birakin ultraslan beyinlileri, fislenme derdindekileri. onlarin gazina gelmeyin, galatasaray'i yalniz birakmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın