resim
Lütfi Arıboğan
Görev:Genel Müdürlüğün Başkanı
Takım:-
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 114
    alışmadık götte don durmazmış ya, türk insanında da kurumsal yapı durmuyor arkadaş.
    eleştirdiğimden falan değil. zira medeniyet de durmuyor türk insanında fakat ülke medeni olsun diye çaba sarfediyorum kendi çapımda.
    neydi ünal aysal'ın politikası? kulübün uzun vadeli bir stratejisi olacak. profesyonel çalışanları olacak ve bu profesyonel çalışanlar yönetimler değiştikçe değişmeyecek. bunun üst düzey örneklerini görüyoruz avrupa'da. adamların futbol şubesi sorumlusu mesela... belki 5 yönetimle çalışmış. işi futbolu yönetmek. gelen yönetim ilhan cavcav misali takımda neler oluyor diye uğraşmıyor. takımın ruh hali için her yönetimde bir abdürrahim albayrak olması gerekmiyor. zaten iş yürüyor. yönetim sadece kendilerinden talep edilen bütçeyi, altyapı, üstyapı yatırımlarıyla uğraşıyor.

    e hani gelen yönetimler bundan sonra işleyen bir yapı bulacaktı? fena mı ünal aysal'ın kurmaya başladığı sistemi seçilecek yönetim geliştirse? üzerine koymak böyle olur.
    şimdi yeni bir ceo bulunacak. bu yeni ceo ortamı tanıyacak. aaa dur lan bu olana kadar mayıs gelmiş bir seçim daha.

    bana göre lütfi arıboğan istifa etmemeliydi. istifa edecekse bu görevi hiç kabul etmemeliydi. neticesinde sen profesyonel yöneticisin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın